Επιχειρηματίας της Πάτρας, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη ανεργία που μαστίζει τις νεαρές κυρίως ηλικίες, προσπαθεί να ικανοποιήσει τις ερωτικές τους ορέξεις, δίνοντας τάχα θέσεις εργασίας σε ένα από τα καταστήματα που διαθέτει.  

Όμως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο από όλα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δείχνει από τις συνεντεύξεις που περνά τις υποψήφιες, είναι κυρίως οι ορέξεις του. Ο σοβαρός, κατά τα άλλα, επιχειρηματίας εκεί είναι που την… πέφτει κανονικά, φλερτάροντας αρχικά διακριτικά και φθάνοντας να τις ρωτήσει αν έχουν σχέση, αν είναι παντρεμένες, ακόμα και αν προτίθενται να βγουν μαζί του.  

Από τις απαντήσεις που θα δώσουν οι υποψήφιες για τις θέσεις εργασίας,θα εξαρτηθεί αν τελικά καταφέρουν και πιάσουν την δουλειά. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι υποψήφιες, είναι όλες μία και μία, από εξωτερική εμφάνιση, ιδιαίτερα όμορφες, καθώς όσες δεν του αρέσουν, τις απορρίπτει από την πρώτη κιόλας στιγμή, μη αφήνοντας τες να προχωρήσουν στη συνέντευξη, ακόμα και αν έχουν παραπάνω προσόντα, με περισσότερες γνώσεις και εμπειρία, πάνω στο αντικείμενό τους.

Ο επιχειρηματίας κοιτάζει μάλλον τα άλλα προσόντα και αν υπάρχει έδαφος φυσικά για να προχωρήσει το όλο θέμα, φθάνοντας το από το γραφείο στο κρεβάτι του. Οι θέσεις εργασίας πάντως από ότι μαθαίνουμε δεν έχουν καλυφτεί. Άρα οι υποψήφιες μάλλον δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του…

patrasevents.gr