ΠΑΤΡΑ – OΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ: «Επώνυμοι» κυκλοφορούν… με ερωμένες και εραστές;

Όλους τους βγάζουν… χωρισμένους στην πόλη! Όργιο φημών τις τελευταίες ημέρες για δύο γνωστά ζευγάρια από το χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων!

Για το πρώτο ζευγάρι κυκλοφορεί έντονα η φήμη πως ζει… συμβατικά και πως η γυναίκα… έχει πάρει το δρόμο για άλλες «πολιτείες»! Λέγεται μάλιστα πως η γυναίκα ζει στο σπίτι τους και ο άνδρας… στον χώρο εργασίας του! Για το δεύτερο ότι ο σύζυγος κυκλοφορεί πλέον με… ξανθιά την οποία λατρεύει!

Και στα δύο ζευγάρια οι σύζυγοι είναι επιχειρηματίες, από τους πλέον γνωστούς στην Πάτρα, ενώ οι γυναίκες τους έχουν έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Η μία μάλιστα είναι ιδιαίτερα προβεβλημένη! Όσο για την –όπως λέγεται- ερωμένη του δεύτερου; Είναι όπως γράψαμε ξανθιά και από τις ωραιότερες γυναίκες της Πάτρας.

Πάντως και οι δύο επιχειρηματίες (όπως και οι γυναίκες τους) διαψεύδουν πως υπάρχει θέμα, και μάλιστα φροντίζουν να κάνουν κοινές εμφανίσεις… μετά των συζύγων! Ο δεύτερος πάντως έχει κατά καιρούς εμφανιστεί και με την ξανθιά, όμως σε δημόσιους χώρους, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει ερωτηματικά: «Το κάνει γιατί έχει ήδη χωρίσει ή για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον κουτσομπολεύουν»;

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories