ΠΑΤΡΑ: H Αγυιά …τα έβαλε με το «καυτό» ζευγάρι των μεσηλίκων!

ΠΑΤΡΑ: H Αγυιά …τα έβαλε με το «καυτό» ζευγάρι των μεσηλίκων!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σε περιοχή της Αγυιάς, όπου ένα τετράγωνο ολόκληρο έχει αναστατωθεί από την επιδειξιομανή συμπεριφορά ενός ζευγαριού μεσηλίκων.

Το…. μενού της συμπεριφοράς του ζευγαριού περιλαμβάνει τα πάντα: από ημίγυμνες έως και γυμνές εμφανίσεις στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του σε κοινή θέα, μέχρι αθυροστομίες και διαξιφισμούς με χαρακτηρισμούς σεξουαλικού περιεχομένου.

Η σύζυγος αρέσκεται να κυκλοφορεί και να θεάται εντός και εκτός σπιτιού με σέξι εσώρουχα, ο σύζυγος βγαίνει κι αυτός στο μπαλκόνι μόνο με το εσώρουχο του, καιρό τώρα, ενώ απευθυνόμενος στη γυναίκα του φροντίζει να κάνει επίδειξη των άπταιστων «γαλλικών» του, φωνάζοντας μάλιστα δυνατά!

Το ζευγάρι δεν φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι τώρα, να υπολογίζει τις πιθανές αντιδράσεις και τα σχόλια που προκαλεί με τα καμώματά του. Μόνο που κάποιοι γείτονες δεν αρκούνται πλέον στα σχόλια αλλά έχουν αρχίσει και αντιδρούν δυναμικά, εκφράζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες τους στο προκλητικό ζευγάρι. Δεν λείπουν και τα επεισόδια.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories