ΠΑΤΡΑ BINTEO: Έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου και κατέληξε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου

ΠΑΤΡΑ BINTEO: Έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου και κατέληξε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καταθέσεις από συγγενείς και γείτονες του 40χρονου δάσκαλου, ο οποίος έπεσε το πρωί της Τετάρτης από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην Πάτρα, παίρνουν οι αστυνομικοί. Προς το παρόν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται είτε η πιθανότητα ατυχήματος είτε απόπειρας αυτοκτονίας.

Ο 40χρονος Χ.Π. γιος διευθυντή δημοτικού σχολείου της Πάτρας, κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό και από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της Θεμιστοκλέους. Την πτώση του στο πεζοδρόμιο ανέκοψε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς κάτω. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα, σήμερα το πρωί, στο νοσοκομείο του Ρίου καθώς έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι καθώς με αυτό χτύπησε στο παρμπρίζ του οχήματος κατά την πτώση του. Η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

Τραγική ειρωνεία, λίγα μέτρα μακριά -πάλι στην οδό Θεμιστοκλέους- και πριν από μόλις 3 μήνες είχε πέσει επίσης από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας ένας ακόμη άνθρωπος. Ο οποίος έχασε και ακαριαία τη ζωή του.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ένας άνδρας 40 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ,καθώς πριν λίγο έπεσε από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου και κατέληξε στο παρμπρίζ σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Το συμβάν έγινε στην οδό Θεμιστοκλέους και Καποδιστρίου και προκάλεσε αναστάτωση.Ο ανδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Περισσότερα σε λίγο.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 09.35

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories