ΠΑΤΡΑ: Το κόλπο με τις πίτσες – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

Κάνουν φάρσες για να κλέψουν με… λεία πίτσες, μακαρονάδες και σουβλάκια στήνει μια παρέα νεαρών.

Το κόλπο, συνοπτικά, έχει ως εξής: Αρχικά, ένας από την παρέα τηλεφωνεί σε κάποια πιτσαρία ή ψησταριά και δίνει μια παραγγελία για κάποιο υπαρκτό πρόσωπο που μένει συνήθως σε πολυκατοικία, εν αγνοία του.

Μετά από δυο με τρία λεπτά, ένα δεύτερο άτομο από την παρέα τηλεφωνεί στο ίδιο κατάστημα και δίνει παραγγελία για κάποιο άλλο, εξίσου υπαρκτό πρόσωπο, επίσης εν αγνοία του, που μένει σε απέναντι ή διπλανή πολυκατοικία στην ίδια γειτονιά με αυτόν που (υποτίθεται ότι) έδωσε την πρώτη. Ακολουθεί, συνήθως, μετά από λίγα λεπτά και μια τρίτη παραγγελία με τον ίδιο τρόπο.

Έτσι, το κατάστημα, που έχει από την ίδια γειτονιά δυο με τρεις παραγγελίες κάνει το αναμενόμενο, στέλνοντας τες όλες με έναν υπάλληλο.

Μόλις αυτός εμφανίζεται με το μηχανάκι στη γειτονιά, η παρέα που καραδοκεί περιμένει τη στιγμή που θα κτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Όταν γίνεται αυτό, η παρέα ορμά στο μηχανάκι και αρπάζει τις υπόλοιπες παραγγελίες, πριν προλάβει τις περισσότερες φορές ο υπάλληλος να αντιδράσει και να καταλάβει τι συμβαίνει, αφού στο μεταξύ μένει έκπληκτος και ο… πελάτης, στο όνομα του οποίου έγινε η παραγγελία!

dete

Σχόλια:

more recommended stories