Μπορεί τα συνεργεία του Δήμου να προχώρησαν στην τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διακόσμου, βάζοντας τα φωτάκια με τους αγγέλους, δίνοντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της Πάτρας, όμως μέσα στο ίδιο το κέντρο, φαίνεται ότι υπάρχουν περιοχές που μένουν εκτός… γιορτής.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός για παράδειγμα ότι στην οδό Γεροκωστοπούλου, σε έναν από τους κυριότερους πεζόδρομους της Πάτρας, δεν υπάρχει ούτε ένα χριστουγεννιάτικο φωτάκι από το ύψος της Καραϊσκάκη και πάνω.

Το κομμάτι κάτω από τις σκάλες ακριβώς έως και το ύψος της Καραϊσκάκη είναι στο σκοτάδι. Γιατί δεν είναι μόνο ότι τα συνεργεία του Δήμου δεν προχώρησαν στην τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου φωτισμού, στο κομμάτι αυτό.

Είναι ότι δεν έχουν επιδιορθώσει τις σπασμένες λάμπες, με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να μην υπάρχει φως στο συγκεκριμένο σημείο. Εξάλλου, τα σπασμένο καλαθάκι και οι κάδοι απορριμμάτων στο ύψος της Υψηλάντου, έχουν σαν αποτέλεσμα να σχηματίζονται κατά καιρούς μικρά «βουναλάκια» από τα σκουπίδια, δίνοντας στο κομμάτι αυτό της Γεροκωστοπούλου, μία άσχημη εικόνα υποβάθμισης.

Όλα αυτά μέσα στο κέντρο, δύο τετράγωνα ακριβώς πάνω από την κεντρική πλατεία της Πάτρας, δίπλα από τα ιστορικά σκαλάκια της Γεροκωστοπούλου που οδηγούν στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο και στην άνω πόλη. Τα παράπονα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται εκεί είναι μεγάλα και το ερώτημα που θέτουν  είναι γιατί να υπάρχουν αυτές οι «διακρίσεις» μέσα στο κέντρο της Πάτρας…

Το κέντρο της Πάτρας φωτίστηκε, όμως υπάρχουν "κομμάτια" που έμειναν εκτός "γιορτής" (pics)Το κέντρο της Πάτρας φωτίστηκε, όμως υπάρχουν "κομμάτια" που έμειναν εκτός "γιορτής" (pics)
patrasevents.gr