ΠΑΤΡΑ: Σοκάρουν οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και τα ΒΙΝΤΕΟ από την τραγωδία στα Βραχανέϊκα – Ένας Νεκρός (ΝΕΟ)

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δύο παιδιά είχε ο 46χρονος γιατρός Γιώργος Αναστόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στα Βραχναίικα σήμερα το πρωί επιστρέφοντας σπίτι τουο από εφημερία.

12.05 Γιατρός με καταγωγή από την Ηλεία ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και επέστρεφε στην Πάτρα όπου έμενε και μόνιμα, από εφημερία είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος οδηγός που βρήκε τραγικό θάνατο νωρίτερα σε τροχαίο στα Βραχνέικα. Πρόκειται για τον Γιώργο Αναστόπουλο.

Νεότερη ενημέρωση 10.45′:

Νεκρός ανασύρθηκε από το τζιπ ο οδηγός του, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε από τη νέα στην παλιά Εθνική Πατρών-Πύργου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής, απεγκλώβισαν τον άνδρα που ήταν όμως νεκρός.

Κινούταν στο ρεύμα από Πύργο πρός Πάτρα.

Σημειώνουμε πως, τον χάρο με τα μάτια τους είδαν πατέρας και γιος που περνούσαν πεζοί από το σημείο και την τελευταία στιγμή απομακρύνθηκαν, πρωτού το όχημα πέσει πάνω τους.

Πρώτη ενημέρωση 10.07′:

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό ατόμου σημειώθηκε πριν λίγο στην εθνική οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των Βραχναιϊκων. Ι.Χ. το οποίο κινείτο στην νέα εθνική οδό ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στην παλαιά εθνική οδό, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ατόμου. Επι τόπου σπεύδουν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: patrastimes – thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories