ΠΑΤΡΑ: Ομάδα 20 ατόμων «χτυπά» με κραυγές! Κρατούν αναπτήρες και περπατούν στη μέση του δρόμου

ΠΑΤΡΑ: Ομάδα 20 ατόμων «χτυπά» με κραυγές! Κρατούν αναπτήρες και περπατούν στη μέση του δρόμου

Πρόκειται προφανώς περί φάρσας την οποία εφηύραν κάποιοι νεαροί! Διαφορετικά δεν μπορεί να δοθεί εξήγηση στο φαινόμενο το οποίο περιγράφουν κάτοικοι αρκετών περιοχών της Πάτρας!

Περίοικοι σε διάφορες συνοικίες άκουσαν δυνατές κραυγές, σαν να συμβαίνει κάτι συγκλονιστικό στην περιοχή.

Στην συνέχεια σιωπή και ακολούθως πάλι ξαφνικές κραυγές, και μεγάλη αναστάτωση, η οποία προκαλεί ένταση και απορία. Ορισμένοι φυσικά περίμεναν την επέμβαση της Αστυνομίας ή την άφιξη κάποιου ασθενοφόρου όμως τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει! Αρκετοί βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και τότε… κάνουν την εμφάνισή τους νεαροί, πάνω από 20 άτομα, κρατώντας όλοι αναμμένους αναπτήρες ή κεριά, οι οποίοι περπατούν κάνοντας περίεργους ήχους σε γλώσσα ακατάληπτη.

Κάποιοι δε εξ αυτών είναι και ομοιόμορφα ενδεδυμένοι.

Τελευταίο κρούσμα είχαμε πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της έξω Αγυιάς στην Πάτρα, ενώ ανάλογες αναφορές έχουν γίνει από την περιοχή της Οβρυάς, του Γλαύκου και των Ζαρουχλεϊκων.

Κάποιοι εκ των κατοίκων που έχουν γίνει μάρτυρες αυτών των σκηνών, εκφράζουν φόβους ότι πρόκειται περί ομάδων σατανιστών, ωστόσο η όλη… μεθοδολογία, παραπέμπει περισσότερο σε φάρσα, προφανώς κακόγουστη και σίγουρα ενοχλητική.

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories