ΠΑΤΡΑ – ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΝ! Επεσαν πιστολιές έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο!

ΠΑΤΡΑ – ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΝ! Επεσαν πιστολιές έξω από νυχτερινό κέντρο! Εχουν παλιές «έχθρες» και ο ένας αποφάσισε… να «δράσει»!

Για μία ακόμη φορά η νύχτα στην Πάτρα αναστατώθηκε από πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από γνωστό κατάστημα! Το περιστατικό δεν έλαβε έκταση, ωστόσο συζητήθηκε έντονα στους «κύκλους» της νυχτερινής ζωής της πόλης!

Πρωταγωνιστές δύο συνομήλικοι νεαροί, γνωστοί για την «νυχτερινή» τους δραστηριότητα που στο παρελθόν είχαν απασχολήσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας εξ αυτών τηλεφώνησε στον άλλον μαθαίνοντας πως… βρίσκεται σε κατάστημα της «δικαιοδοσίας» του. Δύο κουβέντες απειλητικές του είπε στο τηλέφωνο, και κατέληξε με την φράση «περίμενε εκεί έρχομαι να σε γα…»!

Μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόταν έξω από το κατάστημα. Πυροβόλησε δύο τρεις φορές για εκφοβισμό και όπως ήταν φυσικό στο κατάστημα επικράτησε αναστάτωση αφού ήταν γεμάτο κόσμο λόγω των ημερών της Αποκριάς!

Ο δράστης στη συνέχεια μπήκε μέσα, ωστόσο δεν εντόπισε τον στόχο του. Ετσι αφού συζήτησε με φίλους αποχώρησε. Οι δύο νεαροί –σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν «έχθρες» από παλιά! Και δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται επεισόδιο μεταξύ τους.

Τα περιστατικά με τις «πιστολιές» δεν έχουν τέλος στην Πάτρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακόμη και στο κέντρο της Πάτρας «πέφτουν» πυροβολισμοί!

Γεμάτη όπλα η Πάτρα
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα όπλα φτάνουν στην Ελλάδα σκορπώντας τον τρόμο. Οπλα εισάγονται από Αλβανία και άλλες χώρες μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με αγελάδες, βόδια και μοσχάρια για να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς να τα ψάξουν. Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο!

Αφού τα όπλα φτάσουν στην Αθήνα στην συνέχεια οι κακοποιοί τα κρύβουν σε σπίτια και στη συνέχεια τα μοιράζουν σε μικρές παρτίδες! Είτε πρόκειται για καλάζνικοφ είτε για άλλου τύπου περίστροφα και μικρότερα όπλα.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περίπου 600.000 όπλα πολλών προελεύσεων. Ένα «καθαρό» όπλο στοιχίζει πολλά ενώ κάποιο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί κοστίζει… ακόμη και 100 ή 150 ευρώ.

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories