ΠΑΤΡΑ: «Μου χτύπησε το παιδί»! Λάβρος κατά της πρώην του και του συντρόφου της γνωστός Πατρινός

ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Σε λίγες ημέρες θα δοθεί συνέχεια σε ένα οικογενειακό δράμα και στις αίθουσες των Δικαστηρίων, Πρόκειται για την ιστορία που προ ημερών είχε δει το φως της δημοσιότητας όταν 65χρονος πατέρας έκανε μήνυση στον νυν σύντροφο της πρώην γυναίκας του επειδή χαστούκισε τον γιο του. Πρόκειται για γνωστό πατρινό εργαζόμενο σε νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής.

Η πρώην σύζυγος διατηρεί κομμωτήριο στην Πάτρα και το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2014. Σύμφωνα με τον ίδιον το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο μετά από την εξακρίβωση από την πλευρά του πως η πρώην γυναίκα του διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ανήλικα σήμερα και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε και περιγράφει στην μήνυσή του ο άνδρας, ο σύντροφος της πρώην του, έχει χτυπήσει το αγόρι του… δύο φορές! Την επιμέλεια των δύο παιδιών έχει η πρώην σύζυγος και με βάση το νόμο ο 65χρονος τα βλέπει συγκεκριμένες ημέρες και ώρες κάθε  εβδομάδα καθώς και ανά δεύτερο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο έφθασε σε απόγνωση όταν όπως ισχυρίζεται, το ίδιο του το αγόρι του εξομολογήθηκε πως ο «πατριός» το χαστούκισε και μάλιστα πολύ δυνατά, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που το χτυπούσε.

Υπέβαλε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του συντρόφου της πρώην γυναίκας του έτσι ώστε… να μην πλησιάζει τον γιο του αλλά και την κόρη του, φοβούμενος ότι δεν αποκλείεται να χτυπήσει και την μικρή.

Το Δικαστήριο αναβλήθηκε προ ημερών, αφού ο ίδιος ο μηνυτής ζήτησε αναβολή με την αιτιολογία πως περιμένει να συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση. Και αυτό γιατι αμέσως μετά το συμβάν ο ίδιος ο πατέρας μετέφερε το αγόρι στην Ιατροδικαστή προκειμένου να λάβει σχετική γνωμάτευση για τα χτυπήματα. Η υπόθεση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού έχει σχέση με την λεγόμενη ενδοοικογενειακή βία. Εξετάζονται και καταγγελίες του πατέρα πως το χτύπημα έγινε… με την ανοχή της πρώην συζύγου του. Αν αυτό αποδειχθεί, ο πατέρας θα διεκδικήσει εκ νέου την επιμέλεια των παιδιών έστω και αν λόγω της ηλικίας του θεωρείται αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories