ΠΑΤΡΑ: Κτήνος βάρεσε παιδί των φαναριών στην Ακτή Δυμαίων

[quote_regular name=”” icon_quote=”no”][/quote_regular]Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στη συμβολή της οδού Ιεροθέου με την Ακτη Δυμαίων.

Ήταν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Στο φανάρι που ήταν κόκκινο ανέμεναν τέσσερα αυτοκίνητα.

Ένα τσιγγανάκι γύρω στα οκτώ πλησίασε το πρώτο αυτοκίνητο και ζήτησε χρήματα απόν 35χρονο οδηγό. Αυτός αρνήθηκε με έναν όχι ιδιαίτερα… κομψό τρόπο και το τσιγγανάκι αντέδρασε φτύνοντας το καπό του αυτοκινήτου.

Αυτό που ακολούθησε όμως σοκάρισε τους περαστικούς. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση βγήκε από το αυτοκίνητο που ήταν αναμμένο μπροστά στο φανάρι και άρχισε να κυνηγά το μικρό παιδί. Το πρόλαβε στα δέκα περίπου μέτρα και το έπιασε από το λαιμό αρχίζοντας να το πνίγει. Ο κόσμος αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει. Δύο άτομα μάλιστα κινήθηκαν εναντίον του 35χρονου.

Τότε έκανε κάτι απερίγραπτο. Άρπαξε με τα δύο χέρια του το κεφαλάκι του παιδιού και το χτύπησε με δύναμη στον ουρανό ενός άλλου αυτοκινήτου. Μετά γύρισε τρέχοντας στο αυτοκίνητό του, πάτησε γκάζι κει εξαφανίστηκε.

Το μικρό τσιγγανάκι σηκώθηκε με δάκρυα στα μάτια αλλά φαινομενικά καλά στην υγεία του και παρότι προσφέρθηκαν άλλοι περαστικοί να το πάνε στο Νοσοκομείο αρνήθηκε και έφυγε από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας πολίτης κράτησε την πινακίδα του δράστη οδηγού για να καταγγείλει το γεγονός στις αρχές.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories