ΠΑΤΡΑ: Βρίσκεις όπλο… με 100 ευρώ!

Δεν είναι τυχαίο που στην Πάτρα αρκετοί (νεαροί κυρίως) κυκλοφορούν… με όπλο στο παντελόνι ή το μπουφάν! Όπως αποκαλύπτεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα εύκολα μπορεί κάποιος να προμηθευθεί ένα όπλο ακόμη και στην τιμή… των 100 ευρώ! Ούτε παιγνίδι σε πολυκατάστημα παιγνιδιών να αγόραζες!
Οι πυροβολισμοί στην ευρύτερη περιοχή είναι «πυκνοί», η Αστυνομία γνωρίζει αρκετούς που «κρύβουν» όπλα, όμως οι κάτοχοί τους είναι τόσο πολλοί και η αγορά ενός περιστρόφου είναι τόσο εύκολη υπόθεση που… μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθούν! Ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως πρόσφατα έγινε και η εξιχνίαση δύο εγκληματικών οργανώσεων, μέλη των οποίων πωλούσαν με τη σέσουλα… όπλα στην Πάτρα. Κάποιοι οδηγήθηκαν στην φυλακή, άλλοι θα καθίσουν στο εδώλιο όταν γίνει η δίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Αλβανός ο οποίος κατηγορείτο για δολοφονία σε βάρος επιχειρηματία (τον είχε πληρώσει κάποιος άλλος) είχε δηλώσει τα εξής: «Μου ζήτησε να του ρίξω πέντε σφαίρες στο κεφάλι. Από εμένα ζητούσε ή να το κάνω εγώ ή αν δεν μπορώ, να βρω κάποιον άλλον για να τον σκοτώσει και θα μου έδινε και εμένα κάποια προμήθεια σε χρήματα. Τελικά μου είπε ότι τα λεφτά που δίνει για να γίνει η δουλειά είναι 12.000 ευρώ. Το όπλο και τις σφαίρες τα πήρα από έναν άλλο Αλβανό από την Πάτρα, για 100 ευρώ».

Είναι προφανές (από την κατάθεση του Αλβανού ενώπιον του Δικαστηρίου) πως στην Πάτρα το «αλισβερίσι» με όπλα, είναι μία εύκολη υπόθεση! Η «δουλειά» θα γινόταν στη Ρόδο, κι όμως ο εκτελεστής δεν προτίμησε να αγοράσει όπλο από την Αθήνα. Επέλεξε την Πάτρα, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories