ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Mercedes SLK παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο

ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Mercedes SLK παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο

Σαν.. τρελό ΙΧ ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes SLK παρέσυρε -ευτυχώς μόνο- σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Κορίνθου, παγώνοντας περαστικούς και καταστηματάρχες στην οδό, από τον ισχυρό θόρυβο της πρόσκρουσης. Οι εικόνες έκαναν οσους περνούσαν από το σημείο να τρομάξουν για τα χειρότερα. Ευτυχώς ο ηλικίας περίπου 40 ετών οδηγός βγήκε από το όχημα χωρίς γρατσουνιά ενώ κατά την τρελή πορεία που ακολούθησε, ευτυχώς δεν παρέσυσε κάποιο διερχόμενο και δεν ανέβηκε σε κάποιο από τα πεζοδρόμια της Κορίνθου.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά την οδό Κιλκίς στις 19.10 περίπου το απόγευμα της Τρίτης και κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες. Κάποιοι -οι οποίοι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες- έκαναν λόγο για υπερβολική ταχύτητα από τον οδηγό ο οποίος εξήλθε από την Κιλκίς και έστριψε στην Κορίνθου, χάνοντας τον έλεγχο του οχήματος που έκανε τετακε και κατέληξε στα σταθμευμένα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ακριβώς απέναντι πεζοδρόμιο από αυτό στο οποίο χτύπησε το μαύρο σπορ αυτοκίνητο, ανέμενε τον σύζυγό της μια έγκυος γυναίκα. Το αυτοκίνητό τους υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές καθώς ήταν το ένα από τα δύο πάνω στα οποία κατέληξε η τρελή πορεία της μαύρης Mercedes.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από το σημείο ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα ή πεζό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Οπως και να χει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο σοβαρό, ωστόσο αναίμακτο αυτό ατύχημα καλείται να εξακριβώσει το ανακριτικό της Τροχαίας Πατρών.

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories