ΠΑΤΡΑ:Ταχύπλοο φέρι-μποτ της ΙONIAN GROUP πιθανά…για Κεφαλλονιά-Ιθάκη!

Έντονες είναι οι συζητήσεις στους ναυτιλιακούς κύκλους του Πειραιά ότι η IONIAN GROUP ναύλωσε ταχύπλοο φέρι μποτ για τη γραμμή Πάτρα – Σάμη-Ιθάκη.

Το πλοίο βρίσκεται για ανακαίνιση στα χρώματα του 11880. Είναι πολυτελές, ασφαλές και θα μειώσει κατά πολύ το χρόνο ταξιδιού Σάμη-Πάτρα-Ιθάκη!

Αυτό σε συνδυασμό με τα σχέδια της εταιρίας να χρησιμοποιήσει και δικά της πούλμαν για τη μετακίνηση των επιβατών της από και προς Σάμη στο εσωτερικό του νησιού, δείχνει ότι αλλάζουν άρδην τα ακτοπλοϊκά δεδομένα στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.

Μια άλλη δράση η οποία φαίνεται να έχει προχωρήσει πολύ θετικά είναι ο συντονισμός της εταιρίας με τις μεγάλες εταιρίες που κάνουν δρομολόγια από τα λιμάνια της Ιταλίας στη Πάτρα, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση με το δρομολόγιο της Σάμης.

Η ΙΟΝΙΑΝ GROUP  κρατάει χαμηλούς τόνους στη προβολή της προτιμώντας τη δράση από την ατέρμονη παραφιλολογία για τα σχέδιά της. Πάντως όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει άρδην ο ακτοπλοϊκός χάρτης της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης.

dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories