Πάτρα: Χαμόγελα για τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου – Στο “κόκκινο” η αγωνία για το μέλλον

Ευχάριστα νέα ύστερα από πολύ καιρό για τους εργαζόμενους των καταστημάτων “Μαρινόπουλος” , μεταξύ και αυτών στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας , λαμβάνοντας δεδουλευμένα προηγούμενων μηνών .

Ειδικότερα , εξοφλήθησαν οι μισθοί του Ιουλίου και του Αυγούστου , με το χαμόγελο να επιστρέφει – έστω και προσωρινά – στα χείλη του στελεχιακού δυναμικού

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα χρήματα προήλθαν από την από την προχρηματοδότηση που έλαβε η εταιρεία, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Άμεσα αναμένεται να καταβληθούν και τα χρωστούμενα ενοίκια στους ιδιοκτήτες των ακινήτων όπου στεγάζονται τα υποκαταστήματα, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει και η τροφοδοσία των καταστημάτων. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες υπεγράφη συμφωνία διάσωσης και εξυγίανσης της Μαρινόπουλος με τη συμμετοχή της εταιρείας Σκλαβενίτης, αλλά και τραπεζών.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι προ ημερών , θετικό σενάριο για την σωτηρία της Μαρινόπουλος αποτέλεσε το “πράσινο φως” που έδωσαν οι τράπεζες . Επιτακτική και αναγκαία εξέλιξη στην εξασφάλιση της ρευστότητας για την επιχείρηση .

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories