Πάτρα: Φύλλο πορείας για την Ειδομένη πήραν 3 αστυνομικοί

Αναχώρησαν από την Πάτρα με προορισμό την Ειδομένη, όπου θα υπηρετήσουν για το επόμενο τρίμηνο αρχικά, τρεις αστυνομικοί των Πατρών, στο πλαίσιο ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων της εκεί περιοχής, αποδυναμώνοντας όμως ακόμα περισσότερο την ελάχιστη αστυνομική δύναμη της Αχαίας, που υστερεί κάθε φορά στις μεταθέσεις, με την εγκληματικότητα να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Συνδικαλιστές της τοπικής ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέφρασαν στο patrastimes.gr, φόβους ότι αν διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση με τους πρόσφυγες, τότε περισσότεροι συνάδελφοί τους από την Πάτρα θα μετατεθούν στην Ειδομένη.

Παράλληλα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα, αστυνομικοί των Πατρών αναχωρούν με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για το κέντρο κράτησης προσφύγων στην Κόρινθο, αφού επέστρεψε το μέτρο του να περιπολούν εκεί, το οποίο είχε σταματήσει τους τελευταίους μήνες.

Και όλα αυτά, ενώ οι φορείς της περιοχής αναμένουν μέσα στο προσεχές διάστημα, την έντονη εμφάνιση προσφύγων-μεταναστών στην Πάτρα, από τους εγκλωβισμένους στην χώρα, που θα επιδιώξουν ως λύση την προσπάθεια να φύγουν για την Ευρώπη μέσω του λιμανιού.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories