Πάτρα: Του έκλεψαν τη μηχανή και προκάλεσαν τροχαίο!

Οι άνδρες της Τροχαίας επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το νόμιμο ιδιοκτήτη και του είχαν πει ότι σχημάτιζαν δικογραφία σε βάρος του

Λίγο έλειψε να βρει το μπελά του ο ιδιοκτήτης μιας μοτοσικλέτας που εκλάπη από το πάρκινγκ του πατέρα του στην Πάτρα, χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί.

Η μηχανή προκάλεσε τροχαίο με υλικές ζημιές σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά ο οδηγός της έσπευσε να εξαφανιστεί!

Οι άνδρες της Τροχαίας επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το νόμιμο ιδιοκτήτη και του είχαν πει ότι σχημάτιζαν δικογραφία σε βάρος του! Ο άτυχος άνθρωπος πήγε τρέχοντας στην Τροχαία, όπου βρήκε τη μοτοσικλέτα του για την οποία δεν γνώριζε ότι είχε κλαπεί και έδωσε εξηγήσεις. Για να γίνει πιστευτός, όμως, χρειάστηκε η μαρτυρία της οδηγού του Ι.Χ., που συμπτωματικά είναι… κουμπάρα του!

*** Έσυρε και τη μητέρα του στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ένας 14χρονος Γερμανός, που συνελήφθη μαζί με δυο Έλληνες ηλικίας 18 και 17 χρόνων να επιβαίνουν σε κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην πόλη της Ρόδου. Οι νεαροί δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και παραπέμφθηκαν για κλοπή, ενώ η Γερμανίδα συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Σχόλια:

more recommended stories