Πάτρα: Τις μάντρωσαν ακόμη περισσότερο τις γάτες στην πλαζ και ετοιμάζουν περιφραγμένη αυλή, όπως στους…βαρυποινίτες

Κλεισμένες από όλες τις πλευρές με μουσαμάδες στην παράγκα της πλαζ ήταν σήμερα στις 11το πρωί οι γάτες που έοχυν φυλακιστεί στο δασάκι της πλαζ από τον Δήμο Πατρέων σε μια επιχείρηση που μας παραπέμπει σε συνθήκες …Ουγκάντας.

Από το πλέγμα της μιας πλευρά, μπορούσες να δεις τις γάτες να πατάνε η μια πάνω στην άλλη σε άθλιες συνθήκες υγιεινής, να πλησιάζουν στο σύρμα και να νιαουρίζουν όταν άκουγαν ανθρώπινη παρουσία αδυνατώντας προφανώς να κατανοήσουν πώς βρέθηκαν να ζουν σε…κοτέτσι χωρίς να είναι κότες.

Έξω η ήλιος χαρά θεού, μέσα οι γάτες θλίψη του τετράποδου και όλα αυτά για ν αμην πλησιάζουν την κατασκήνωση της πλαζ που λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι χθες αναμενόταν Εισαγγελέας στην περιοχή λόγω των καταγγελλιών, εξ ου και για πρώτη φορά είχαν εμφανιστεί υπάλληλοι, προς διαμόρφωση του χώρου, οι οποίοι και ενημέρωναν ότι ο Δήμος…ανοίγει αυλή, (δείτε φωτό) την οποία και θα περιφράξει για να κάνουν μια βόλτα οι γάτες στο…προαύλιο όπως οι βαρυποινίτες.

Καταστάσεις τουλάχιστον ακατανόητες. Ιδίως αν συνεχίζονται έτσι, και αφότου πέρασε ο Εισαγγελέας (αν τελικά πέρασε).

 Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories