Πάτρα: Τα ανοιχτά καταστήματα έφεραν κοσμοσυρροή στο κέντρο- Έκαναν όμως οι έμποροι τους τζίρους που περίμεναν; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Γιορτινή» ήταν η Κυριακή στο κέντρο της Πάτρας καθώς ο καλός καιρός, τα ανοικτά μαγαζιά και οι Γιορτές που πλησιάζουν έκαναν χιλιάδες συμπολίτες να βγουν στους δρόμους. Βέβαια υπήρχε μια άνιση κατανομή του κόσμου καθώς σε Ρήγα Φεραίου Γεροκωστοπούλου, Αγίου Νικολάου και 2-3 ακόμα σημεία μπορεί να επικρατούσε το αδιαχώρητο, σε άλλους δρόμους όμως η κίνηση ήταν μικρή.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι Πατρινοί γέμισαν τα καφέ, έκανε τις βόλτες τους στους πεζόδρομους όμως, όπως αναφέρουν έμποροι μιλώντας στο thebest.gr, τα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων παρέμειναν… παγωμένα.

Αυτό μπορούσε άλλωστε να το καταλάβει εύκολα ο καθένας που παρατηρούσε, πρώτων τα καταστήματα να είναι σχεδόν άδεια, ενώ και ο κόσμος που κυκλοφορούσε στους δρόμους δεν κουβαλούσε, στην συντριπτική του πλειοψηφία, σακούλες με ψώνια.

Πάντως οι καταστηματάρχες δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και ελπίζουν ότι τις περίπου 10 ημέρες που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρξει αύξηση του τζίρου. Φυσικά οι υποχρεώσεις που έχουν να πληρώσουν οι Πατρινοί είναι πολλές (ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, φόροι κ.α.) όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories