Πάτρα: Ταλαιπώρησε μια πόλη και το έπαιζε νταής

Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Γηροκομειού  στο σημείο όπου ιδιώτης κατά την εκτέλεση ….εργασιών προκάλεσε τη διαρροή μεγάλων ποσοτήτων νερού και λάσπης σε τούνελ της περιμετρικής με αποτέλεσμα επί ώρες να κλείσει ο  δρόμος προς Πάτρα.

Στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να καταγράψουν την πηγή του κακού ,  συνέβησαν τα ασύλληπτα καθώς  λίγο πριν την προσέγγιση του σημείου εμφανίστηκε  ένας  κουστουμαρισμένος  …κύριος .ο οποίος  ρωτούσε όσους  επιχειρούσαν να προσεγγίσουν. ποιοι είναι. τι θέλουν στην περιοχή και συγχρόνως. τους απαγόρευε να προχωρήσουν επικαλούμενος πως ο δρόμος είναι ιδιωτικός.

Στο ερώτημα από πού προκύπτει αυτό και με ποιά ιδιότητα απαγορεύει τη διέλευση, δήλωνε με τουπέ 1000 καρδιναλίων πως «εγώ είμαι …….» με στυλ που παρέπεμπε σε κάτι από εξουσία,  ενώ στο δεύτερο ερώτημα γιατί δεν βάζει μπάρες στο δρόμο και δεν αναφέρει πως είναι ιδιωτικός, η απάντηση ήταν να σηκωθείτε να φύγετε . Η …εντολή συνοδευόταν και από πολύ τσαμπουκά και προσφωνήσεις του στυλ   «άντε ρε από εδώ», «φύγε μπροστά από το αμάξι ρε», με υπονοούμενο  «μην σε πατήσω» και « εμένα δεν μου κάνει κανένας τίποτα», δείγμα προφανώς απώλειας ψυχραιμίας,  για κάποιο λόγο που μόνο αυτός γνώριζε.

Μάλιστα όταν του ζητήθηκε να «αποδείξει» ότι απαγορεύεται να βρίσκεται κάποιος στο συγκεκριμένο σημείο η απάντηση ήταν γενικά και αόριστα «το λένε τα συμβόλαια» .

Στην προσπάθεια του να απαγορεύσει την πρόσβαση των εκπροσώπων του τύπου στο σημείο από το οποίο προκλήθηκε το πρόβλημα στην περιμετρική, δεν δίστασε να απειλήσει ακόμα και με άλλες μεθόδους, τονίζοντας πάντα πως «εγώ είμαι ο τάδε» με ύφος που σήμαινε δεν φοβάμαι κανέναν.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories