Πάτρα: Στη φυλακή οδηγείται ο 42χρονος που πούλησε τη θανατηφόρα δόση ηρωΐνη στα Σαγέικα

Πάτρα: Στη φυλακή οδηγείται ο 42χρονος που πούλησε τη θανατηφόρα δόση ηρωΐνη στα Σαγέικα

Την προφυλάκιση και των τριών συληφθέντων κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αστυνομικής επιχείρησης της Αστυνομίας στα Σαγέικα της Δυτικής Αχαΐας, αποφάσισαν το απόγευμα από κοινού Εισαγγελέας και ανακριτής.

Οι τρεις συληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών με τον έναν εκ των τριών να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, μετά τον θάνατο του 35χρονου από την Καλαμάτα στα Σαγέικα, ύστερα από χρήση ηρωΐνης.

Πιο συγκεκριμένα ο 41χρονος Ρομά είχε συλληφθεί, στα Σαγαίικα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, και σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, προμήθεια και εμπορία ναρκωτικών.

Για τη σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν ακόμη δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 48 και 44 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτη δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 35 και 31 ετών προμηθεύτηκαν ηρωίνη από άνδρα Ρομά, στην περιοχή των Σαγαίικων, όπου μετά την χρήση της ο 35χρονος πέθανε.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του δράστη που τους προμήθευσε την ηρωίνη και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τον 41χρονο ημεδαπό Ρομά.

Για τη σύλληψη του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Σαγαίικων, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης, ενώ σε στοχευμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλη οικία στην ίδια περιοχή οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (18) γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και το χρηματικό ποσό των (920) ευρώ και συνέλαβαν ακόμη δύο ημεδαπούς άνδρες Ρομά, ηλικίας 48 και 44 ετών που κατείχαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σχόλια:

more recommended stories