Πάτρα: Στάση εργασίας από το Σωματείο Οδηγών – Χειριστών του δήμου

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 Π.Μ ΕΩΣ ΤΟ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

(ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 158).

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, να πάρουν μαζικά μέρος, στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:30 μέχρι το τέλος ωραρίου και στη συγκέντρωση στις 12:00 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Απαιτώντας όλοι οι συνάδελφοι να παραμείνουν στην δουλειά τους και να έχουν ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Οι συνάδελφοι 5μηνίτες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας. Να είμαστε όλοι εκεί, με τους συναδέλφους στα πεντάμηνα, με τα σωματεία των ΟΤΑ για να νιώσει η κυβέρνηση τη δύναμη του αγώνα μας, τη δύναμη των εργαζομένων που ενιαία διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία! Να καταργηθούν τα προγράμματα της φτώχιας και της μιζέριας.

Μετά από δύσκολους αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα ενιαία και συντονισμένα και κόντρα στην συγκυβέρνηση, που βολεύονται με αυτές τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας. Καλούμε όλα τα Δ.Σ των σωματείων, του Δήμου μας  να πάρουν αποφάσεις και να συνταχτούν στον αγώνα ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, την διάλυση των υπηρεσιών, ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση και την κατάργηση των ΒΑΕ.

Απαιτούμε τη πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Διεκδικούμε το δικαίωμα μας στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη Εργασιακά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα.

Σχόλια:

more recommended stories