Πάτρα: Ραντεβού με εξώδικα και ξένους οίκους για οφειλές προς τη ΔΕΗ-Καμπανάκι σε καταναλωτές από την περιοχή (audio)

Αντιμέτωποι με σωρεία εξωδίκων βρίσκονται συνδρομητές της ΔΕΗ από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι έχουν απλήρωτους λογαριασμούς.

Το φαινόμενο έχει χαρακτηριστικά ντόμινο, ενώ την ίδια ώρα καταγράφονται περιπτώσεις διακοπών ρεύματος  σε καταναλωτές της ΔΕΗ από την περιοχή οι οποίοι είναι ενταγμένες στο κοινωνικό τιμολόγιο καθώς έπαψε να είναι σε ισχύ η άτυπη απόφαση, να μην γίνονται  διακοπές σε αυτή την κατηγορία συνδρομητών, κατά τη  χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους patrastimes ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ Θ. Κανελόπουλος, η είδη της παραχώρησης οφειλών προς τη ΔΕΗ σε ξένους οίκους, προκαλεί έντονο προβληματισμό, καθώς σε περίπτωση υλοποίησης ενός τέτοιου σεναρίου, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους ξένους οίκους επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από τη Δυτική Ελλάδα.

Ο κ. Κανελόπουλος ανέφερε επίσης πως μεγάλο ζητούμενο είναι και το κατά πόσο το επόμενο βήμα θα είναι και η παραχώρηση των οφειλών από συνδρομητές της ΔΕΗ σε εισπρακτικές εταιρείες καθώς κάτι τέτοιο θα συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories