Πάτρα: Περίπτερο για την πορεία αγώνα στην πλ. Γεωργίου (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το κεντρικό περίπτερο του Δήμου Πατρέων στην πλατεία Γεωργίου, για την ενημέρωση των δημοτών και την προβολή της μεγάλης πορείας αγώνα κατά της ανεργίας,  2-10 Απρίλη, από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα.

Από το περίπτερο, που έχει εγκατασταθεί στο κάτω μέρος της πλατείας, έχουν διακινηθεί εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και αιτήσεις συμμετοχής στην κινητοποίηση.

Το περίπτερο θα λειτουργεί καθημερινά για όλο το διάστημα μέχρι την μεγάλη πορεία, με την ευθύνη των Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Σήμερα στο περίπτερο βρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, που ενημέρωσε τους διερχόμενους για το περιεχόμενο και τους στόχους της πορείας.

Παράλληλα, αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., θα γίνουν δύο λαϊκές συνελεύσεις με θέμα την πορεία αγώνα κατά της ανεργίας και την ενημέρωση των πολιτών.

Η μία στη Δημοτική Ενότητα Ρίου, με ομιλητή τον Αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα και η άλλη στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας στα Ροΐτικα (αίθουσα Τσίγκα) με ομιλήτρια την Αντιδήμαρχο Ιουλία Γιαννιτσοπούλου.

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories