ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Κοριτσάκι βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων από περαστικούς (ΝΕΟ)

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Κοριτσάκι βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων από περαστικούς (ΝΕΟ)

Πρώτη Ανάρτηση 22.47’/ 14/3/16 – Νεότερη Ανάρτηση 09.20” / 15/3/16

Νεότερη ενημέρωση 09.20′:

Οι γονείς και η γιαγιά της ανήλικης θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για αμέλεια ανηλίκου. Το κοριτσάκι έχει παραδοθεί στον θείο της, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση παρακολουθούνταν από ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνουμε πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο ήταν καθαρές.

Νεότερη Ενημέρωση 09.07′

Οι γονείς του, μαζί με την γιαγιά του που φρόντιζε το παιδί συνελήφθησαν από τις Αρχές

Σε άθλια κατάσταση, μέσα σε έναν κάδο απορριμάτων, βρέθηκε από τις Αρχές ένα οκτάχρονο κοριτσάκι στην Πάτρα.

Οι γονείς του, μαζί με την γιαγιά του που φρόντιζε το παιδί συνελήφθησαν από τις Αρχές.
Η μικρή είναι καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.
Οι Αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το οκτάχρονο κορίτσι βρέθηκε ταλαιπωρημένο, μέσα σε κάδο απορριμάτων, και ερευνούν ενδελεχώς τα αίτια.

Νεότερη Ενημέρωση 07.09′

Σε απόδοση ευθυνών στην οικογένεια της πεντάχρονης η οποία τις βραδινές ώρες της  καθαρής Δευτέρας βρέθηκε μεσα σε κάδο απορριμμάτων, προχωρά  η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα μετά την ανεύρεση της μικρής, στην αστυνομία κλήθηκε και εμφανίστηκε η μητέρα της για κατάθεση.

Νεότερη Ανάρτηση 23.22′

Μικρό κοριστάκι – του οποίου τα στοιχεία ταυτοποιήθηκαν πριν λίγο – είναι το παιδί που εντοπίστηκε από διερχόμενους μέσα σε κάδο, οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία, άντρες της οποίας το παρέλαβαν το οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα και απο εκεί μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο

Πρώτη Ανάρτηση 22.47′

Μια περίεργη υπόθεση εντοπισμού ενός πεντάχρονου παιδιοπυ σε κάδο ερευνά η αστυνομία. Το παιδί εντοπίστηκε από αστυνομικούς και αρχικά οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση ενώ στη συνέχεια αποφασίστηκε  η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς

Πληροφορίες patrastimes – ethnos

Σχόλια:

more recommended stories