Πάτρα: Ο εμπρησμός της μοτοσικλέτας που κινητοποιεί τις Αρχές-Μυστήριο αν το βράδυ της Τρίτης την οδηγούσε ο ιδιοκτήτης ή άλλο πρόσωπο το οποίο στοχοποίησαν άγνωστοι

Με ιδιαίτερη προσοχή και συλλογή στοιχείων διερευνά το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής την υπόθεση του εμπρησμού μοτοσικλέτας τη νύχτα της Πέμπτης στην Άνω Πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η μοτοσικλέτα ανήκει σε αλλοδαπό, πλην όμως ήταν σταθμευμένη σε σπίτι στο οποίο φέρεται να διαμένει Πατρινός που στο παρελθόν έχει συληφθεί για την πολύκροτη υπόθεση εμπορίου όπλων που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι την Αστυνομία. Επίσης το συγκεκριμένο άτομο φέρεται ως εμπλεκόμενο στε υπόθεση σοβαρού επεισοδίου που είχε εξελιχθεί σε νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας και στο οποίο είχαν εμπλακεί και αστυνομικοί.

Μετά την εκτίμηση των αρμοδίων Αρχών, οτι η πυρκαγιά που ξέσπασε οφείλεται σε εμπρησμό, οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξετάζουν πολύ σοβαρά τη υπόθεση, επιδιώκοντας να διακριβώσουν τις πτυχές της υπόθεσης που

Όπως έγραψε το tempo24.gr στις φλόγες τυλίχθηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα Τρίτης προς την Τετάρτη μοτοσικλέτα που ήατν σταθμευμένη επί της οδού Μπουκαούρη. Η Πυροσβεστική επενέβη με δύο οχήματα και πέντε άνδρες και κατάφερε να σβήσει τη φωτιά προν επεκταθεί περαιτέρω και απειλήσει άλλα παρακείμενα οχήματα ή ακόμη και οικίες.

Ωστόσο προκλήθηκαν ζημιές ύψους 5000 ευρώ.

tempo24

Σχόλια:

more recommended stories