Πάτρα: Νέα δίωξη κατά Πελετίδη και Αντιδημάρχων για το πάρκο στον Κόκκινο Μύλο

????????????????????????????????????

Αντιμέτωπη με νέα δίωξη η οποία παίρνει και τη μορφή της προσωποποίησης βρίσκεται η Δημοτική Αρχή μετά την αποστολή εγγράφου από την αστυνομία που ενημερώνει ότι κατόπιν παραγγελίας Εισαγγελέα και εγγράφου από την Κτηματική Υπηρεσία Νομού Αχαΐας διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις παρεμβάσεις του Δήμου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Ζητείται να δοθούν ονόματα και αρμοδιότητες των εμπλεκόμενων Αντιδημάρχων και μάλιστα να ενημερωθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να επισυναφθούν στη δικογραφία.

Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις διώξεις κατά της Δημοτικής Αρχής,  επειδή σ’ ένα χώρο που ήταν σκουπιδότοπος, τον μετέτρεψε σε ένα όμορφο πάρκο για τις ανάγκες του πατραϊκού λαού.

Την πρώτη ευθύνη γι’ αυτές τις εξελίξεις έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ως  προϊσταμένη Αρχή των αντίστοιχων Υπουργείων και  Υπηρεσιών.

Οι παρατάξεις που στηρίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ,

μονίμως λοιδορούν τη Δημοτική Αρχή, χλευάζουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις και τις χαρακτηρίζουν πανηγύρια, το έκαναν με την κινητοποίηση στον Κόκκινο Μύλο και το ίδιο έγινε με την μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας, την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου και την υπογειοποίηση του τρένου. Στηρίζουν με αυτόν τον τρόπο τις συνεχιζόμενες από την κυβέρνηση διώξεις.

Ο λαός της Πάτρας βλέπει, κρίνει και βγάζει συμπεράσματα.

Η μαζική κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής του Κόκκινου Μύλου ήταν μια πρώτη απάντηση.

Ο Δήμαρχος και όλη η Δημοτική Αρχή δεν τρομοκρατούνται.

Θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δίωξη μαζί με τους εργαζομένους μας και τον πατραϊκό λαό.

Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Ό,τι απολαμβάνει σήμερα ο πατραϊκός λαός (Νότιο Πάρκο, παιδικές κατασκηνώσεις) είναι αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο σκουπιδότοπος που έγινε πάρκο, ανήκει στο λαό.

Δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει.

Σχόλια:

more recommended stories