Πάτρα: «Μπλόφα» Γατοπούλου με την παραίτησή της

Πλούσιο παρασκήνιο κρύβει, σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση της εκτελούσας χρέη Διοικήτριας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Κατερίνας Γατοπούλου.

Σύμφωνα με κύκλους της 6ης ΥΠΕ η πράξη αυτή ήταν στην ουσία μία «μπλόφα», αφού για να παραιτηθεί από τα καθήκοντά της ως εκτελούσα χρέη διοικήτριας έπρεπε πρώτα να παραιτηθεί και από διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας. Και αυτό γιατί ελλείψει διορισμού διοικητή στο νοσηλευτικό ίδρυμα, καθήκοντα διοικητή αναλαμβάνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας.

Ως εκ τούτου η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κ. Γατοπούλου, η οποία και παραμένει στη θέση της προς το παρόν.

Και λέμε προς το παρόν γιατί κατά πρώτο λόγο πρέπει να προκηρυχθεί η εκλογή νέου διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, κάτι που απαιτεί χρόνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή του διευθυντή θα γινόταν έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό, εκτός της περιπτώσεως που ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος οριζόταν από την κυβέρνηση.

To τελευταίο σενάριο, δηλαδή, ο ορισμός διοικητή από την Κυβέρνηση εμφανίζεται πλέον ως φαβορί, μιας και το Υπουργείο Υγείας αποφασίζει πια να πράξει τα «προβλεπόμενα».

patrastimes.gr

Σχόλια:

more recommended stories