Πάτρα: Καρέ Καρέ η μεταμόρφωση της…Γούβας! Οι μεγάλοι δρόμοι, τα φαρδιά πεζοδρόμια και τα προβλήματα των εργασιών ανάπλασης στη συνοικία- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με τους εργαζόμενους και τους υπευθύνους των έργων στην περιοχή της Γούβας, στην οποία είναι σε εξέλιξη οι εργασίες στα πλαίσια της εργολαβίας «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Περιοχής Βλατερό, Δασυλλίου, Καβουκάκι, Γούβα» του Δήμου, συναντήθηκε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς και τεχνικούς παράγοντες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής και από τους κατοίκους, που αντιλήφθηκαν την παρουσία του στην περιοχή τους.

Του μετέφεραν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη του έργου, ενώ με τους υπευθύνους των έργων, έγινε και επί τόπου έλεγχος για προβλήματα που προκύπτουν κατά την εξέλιξη των εργασιών, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών, εξαιτίας των έργων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, καταγράφηκαν τα προβλήματα με σκοπό την διαμόρφωση σχεδίου αντιμετώπισής τους, στην κατεύθυνση της λύσης τους, όπως άλλωστε γίνεται από την αρχή των εργασιών στην συγκεκριμένη περιοχή.

 

Σχόλια:

more recommended stories