Πάτρα: Θύμα απατεώνων έπεσε ηλικιωμένη

Θύμα εξαπάτησης έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com , μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του Πύργου, η οποία έρχεται να προσθέσει τον μακρύ κατάλογο με τις εξαπατήσεις που καταγράφονται από την Ελληνική Αστυνομία τα τελευταία χρόνια και στην περιοχή της Ηλείας.

Και παρά το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ., συστήνει διαρκώς την προσοχή στους πολίτες, για περιπτώσεις που ορισμένοι επιτήδειοι, άγνωστοι, τους ζητούν χρήματα, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν ακόμα περιστατικά που σημειώνονται.

Έτσι, χθες το πρωί στην πόλη του Πύργου, μια ηλικιωμένη γυναίκα, έπεσε θύμα εξαπάτησης από ένα ζευγάρι επιτήδειων, οι οποίοι, την πλησίασαν και με πρόσχημα πως ο γιος της χρειάζεται άμεσα χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει οφειλή του στην Εφορία, κατάφεραν να της αρπάξουν το συνολικό ποσό των 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα, χθες το μεσημέρι, βγήκε από την οικία της στον Πύργο, για να πάει για ψώνια. Στο δρόμο την πλησίασε ένα μαύρο τζιπ, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας, μια γυναίκα και ένα μικρό παιδί. Οι άγνωστοι δράστες, είπαν στη γυναίκα πως ο γιος της βρισκόταν στην Δ.Ο.Υ. του Πύργου και χρειαζόταν επειγόντως το ποσό των 300 ευρώ προκειμένου να ξεχρεώσει κάποια οφειλή του.

Η άτυχη γυναίκα, που πίστεψε τα όσα της είπαν οι άγνωστοι δράστες, μπήκε μέσα στο πολυτελές τζιπ και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της, όπου παρέδωσε το ποσό των 100 ευρώ. Ωστόσο, το ζευγάρι των επιτήδειων, δεν έμεινε εκεί και ζήτησε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, από την ηλικιωμένη να δανειστεί τα υπόλοιπα 200 ευρώ, κάτι το οποίο έγινε.

Λίγη ώρα αργότερα, που ο γιος της άτυχης γυναίκας επέστρεψε στο σπίτι του και η μητέρα του ανέφερε το περιστατικό, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ κατήγγειλαν στις Αστυνομικές Αρχές το συμβάν.

Πηγή: patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories