Πάτρα: Επικίνδυνο φρεάτιο πολύ κοντά στην Veso Mare και δίπλα σε παιδότοπο – ΦΩΤΟ

Ενα επικίνδυνο φρεάτιο βρίσκεται κάτω από τα πόδια των περαστικών πολύ κοντά στη VESO MARE αλλά ακόμη και σε παιδότοπο στην περιοχή. Αναγνώστης  κατέγραψε την εικόνα η οποία μιλά από μόνη της. Ειδικά τις νυχτερινές ώρες, το φρεάτιο είναι κίνδυνος – θάνατος για όποιον κινείται στην περιοχή και στην Ακτή Δυμαίων μπροστά από τον γνωστό πολυχώρο. Μάλιστα σήμερα το πρωί, στο συγκεκριμένο σημείο, κινδύνευσε να χτυπήσει μικρό κοριτσάκι, όπως μας είπαν κατα το ρεπορτάζ.

Εξάλλου ακόμη και δικυκλιστές μπορούν να τραυματιστούν αν στην πορεία τους συναντήσουν το κατεστραμένο φρεάτιο. Και για τα ΙΧ αυτοκίνητα όμως αποτελεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης υλικών ζημιών στα ελαστικά.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ THEBEST.GR

Επικίνδυνο φρεάτιο (φώτο) έξω από την VESO προς την Γ’ ΔΟΥ και τον παιδότοπο που λειτουργεί κάτω από την Εφορία. Είναι μήνες έτσι, απλά μιας και περνούσα είπα να το φωτογραφίσω και να το κοινοποιήσω μήπως και το δει κανείς και το φτιάξουν….αν πέσει μέσα παιδί μπορεί να αποκεφαλιστεί για πλάκα…αν πέσει αυτοκίνητο σίγουρα πάει για λάστιχο κλπ..!!! Κοινοποιήστε το μήπως και το επισκευασουν.

Πηγή: thebest.gr
Σχόλια:

more recommended stories