Σε πολλές εισόδους πολυκατοικιών της Πάτρας οι διαχειριστές τους (κατόπιν συναπόφασης των ενοίκων) έχουν αναρτήσει επιγραφές στις οποίες αναγράφουν ότι απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος σε πλασιέ, διαφημιστές κ.τ.λ.

Αυτή η απαγόρευση έχει κάποια νομική ισχύ, αλλά στην πραγματικότητα πολλές φορές οι διανομείς την προσπερνούν καθώς έχουν εντολή να αφήνουν τα έντυπα πόρτα – πόρτα σε όλους τους ορόφους.

Έτσι πολλές φορές δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των παιδιών που μοιράζουν φυλλάδια και των ιδιοκτητών που όπως λένε… “βρωμίζουν” τις πολυκατοικίες τους.

Το δίκιο πάντως φαίνεται να το έχουν και οι δύο πλευρές. Και οι εργαζόμενοι που δουλεύουν για ένα μεροκάματο, εκτελώντας εντολές από τους υπεύθυνους των διαφημιστικών εταιριών τους αλλά και οι ιδιοκτήτες που βλέπουν πολλές φορές τα σπίτια τους να γεμίζουν με ένα σορό χαρτιά.

Όση αγανάκτηση και να έχουν όμως δεν δικαιολογούνται ανακοινώσεις σαν και αυτή που έφερε στο προσκήνιο μέσα από ποστάρισμα του στο facebook o Οδυσσέας Ξεριζωτής.

Σε πολυκατοικία της Πάτρας λοιπόν το πήγαν… ένα βήμα παραπέρα,προειδοποιώντας πως όσοι παραβαίνουν τον κανόνα και πετούν διαφημιστικά φυλλάδια θα… πυροβολούνται!

Τόσα “κιλά μαγκιά” δηλαδή απέναντι σε παιδιά που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μέσα σε αντίξοες συνθήκες…

Πάτρα: Διαχειριστής απειλεί τους διανομείς φυλλαδίων με... θάνατο
patrasevents.gr