Πάτρα: Βραβεύονται οι πιο ταλαντούχες ελληνικές ομάδες

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), στην Πάτρα σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), Σταδίου Πλατάνι, Ρίο Πατρών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων και υπό ίδρυση εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της έρευνας και τεχνολογίας, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

O διαγωνισμός MITEFGreeceStartupCompetition, διεξάγεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας από το MITEnterpriseForumGreece, με στόχο την ουσιαστική συμβολή στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της έρευνας και τεχνολογίας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, AngelInvestor & Entrepreneur, η οποία θα μας αναλύσει τα σημαντικότερα σημεία (Α-Ω), για το πώς μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου, 2015 και λήγουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2015. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, γύρω στον Ιανουάριο, θα γίνει επιλογή από διεθνής κριτές των πρώτων 25 ομάδων και θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Όσοι διαθέτουν νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή στο επόμενο στάδιο δράσης και θα εχουν τη δυνατότητα να συναγωνισθούν με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας.

Ο τελικός στόχος του διαγωνισμού, είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MITEnterpriseForum. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους για τα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MITEnterpriseForum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεπτούν τον ιστότοπο mitefcompetition.org. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και στα socialmediaτου ΜΙΤΕFGreece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο[email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες

MITEFGreece, Χριστίνα Κάλλη, 210 7211034

Σχόλια:

more recommended stories