Πάτρα: Αθώωση Κ. Πετρόπουλου από την κατηγορία της «σποράς ψευδών ειδήσεων»

Αθώο κήρυξε το δικαστήριο της Πάτρας τον πρόεδρο του σωματείου «Ιπποκράτης» και σύμβουλο της ΠΟΕΔΗΝ Κ. Πετρόπουλο, ο οποίος κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία στης σποράς ψευδών ειδήσεων, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του  ο πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας , για τις καταγγελίες που είχε κάνει επι των ημερών του ο πρώτος, σύμφωνα με τις οποίες με ευθύνη της πολιτείας είχαν τεθεί  σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές λόγω της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρων.

Από την ακροαματική διαδικασία, καταδείχθηκε, πως όχι μόνο ο πρόεδρος του σωματείου «Ιπποκράτης» δεν διέδιδε ψευδείς ειδήσεις, αλλά όπως κατέθεσαν οι μάρτυρες επί ημέρες επικρατούσε χάος στο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως ακόμα και ο μηνυτής πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ όταν ρωτήθηκε επίμονα από τους δικαστές  παραδέχθηκε πως υπήρχε πρόβλημα.

Σε υπηρεσιακό επίπεδο ο Κ. Πετρόπουλος είχε δύο φορές αθωωθεί σε αντίστοιχες ΕΔΕ που είχε  παραγγείλει ο τότε διοικητής με τις οποίες τον παρέπεμπε με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος!!!

patrastimes

Σχόλια:

more recommended stories