Αγώνας δρόμου έχει ξεκινήσει από τους εργαζόμενους του Δήμου και το τμήμα ηλεκτροφωτισμού προσπαθώντας να απομακρύνουν από τους δρόμους της πόλης τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό και τον εορταστικό διάκοσμο.

Τα συνεργεία του Δήμου έχουν βγει τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Πάτρας, στο κέντρο και τις συνοικίες προσπαθώντας να βγάλουν τον εορταστικό διάκοσμο, ενώ στην θέση τους θα πρέπει να βάλουν σύντομα τον διάκοσμο του καρναβαλιού, καθώς ακολουθεί η μεγάλη αυτή εκδήλωση της πόλης.

Κάτι που φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι. Θυμίζουμε ότι η επικράτεια του Δήμου σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια έχει αυξηθεί, την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν μειωθεί, βγαίνοντας σε συντάξεις, χωρίς ταυτόχρονα να γίνουν οι ανάλογες προσλήψεις που να καλύπτουν τα κενά των προηγουμένων.

Έτσι οι εργαζόμενοι του Δήμου καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες ώστε με τον κατάλληλο συντονισμό να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα, έστω και αν ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος που παραμένει ακόμα στους δρόμους της πόλης,εν αναμονή του καρναβαλιού, ξενίζει κάπως τους Πατρινούς…

patrasevents.gr