Πάτρα: Ένα «Δέντρο Από Γάλα» από τους Γιατρούς του Κόσμου

Την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 2015 από τις 9.00 π.μ. – 9.00 μ.μ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, στην Πάτρα, οι Γιατροί του Κόσμου μας καλούν για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα δέντρο αλληλεγγύης, «Ένα δέντρο από γάλα». Σε σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρονται τα εξής:

«Στολίζοντας το Δέντρο Αλληλεγγύης»

« Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Φέτος ήμουν πολύ καλό παιδί. Για αυτό θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο δώρο. Θέλω να πεις στους βοηθούς σου τους καλικάτζαρους να μην μου φτιάξουν κανένα παιχνίδι. Το μόνο που ζητώ είναι να μην λείψει η τροφή από κανένα σπίτι στη Γη. Όλα τα παιδάκια να έχουν τουλάχιστον λίγο γάλα με τον ερχομό του νέου χρόνου. Αν βοηθήσουμε όλοι σε αυτό, ίσως τότε να μην υπάρχουν στενοχωρημένα και πεινασμένα παιδάκια. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να μου κάνεις ».

Για ακόμη μία χρονιά οι «Γιατροί του Κόσμου» παίρνουν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη στη προσπάθεια του να εκπληρώσει την επιθυμία του μικρού μας φίλου. Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ μας να στολιστεί το δέντρο αλληλεγγύης για τα παιδιά αυτής της πόλης προσφέροντας αντί για στολίδια, έστω ένα κουτί γάλα.

Μία πράξη αγάπης για τα παιδιά αυτής της πόλης που το έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 2015 από τις 9.00 π.μ. – 9.00 μ.μ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών, στην Πάτρα, για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα δέντρο αλληλεγγύης,

«Ένα δέντρο από γάλα»

Προσφέρετε και εσείς γάλα σε σκόνη για βρέφη, γάλα εβαπορέ και παιδικές τροφές.

…όπου υπάρχουν άνθρωποι.

Σχόλια:

more recommended stories