Πάτρα: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας στο εργοτάξιο στο Διακοφτό (ΝΕΟ – ΦΩΤΟ)

Nεότερη Ενημέρωση 11.01′

Σύμφωνα με πληροφορίες του ο νεκρός στο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγα  λεπτά μετά τις 8.00 το πρωϊ σήμερα στα εργα της Ολυμπίας στο ύψος της διασταύρωσης με την Πούντα είναι αλλοδαπός.

Ο σοβαρά τραυματίας είναι ελληνικής καταγωγής . Οι διασώστες των δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο είδαν το φορτηγό να έχει εκτραπει και να έχει βγει απο τον βοηθητικό χωματόδρομο ενώ σύμφωνα με αλλες πληροφορίες η εκτροπή – ανατροπή του οχήματος ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα της υποχώρησης τμήματος του χωμάτινου δρόμου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook ο Ηλίας Παναγόπουλος, το φορτηγό τύπου ‘παπαγάλος’ εξετράπη από την πορεία του, σύρθηκε για λίγα μέτρα προς στον δρόμο από κάτω, χτυπώντας όμως στο τοιχίο, ντελαπάρισε.

Οι εργασίες στο εργοτάξιο διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας.

Νεότερη ανάρτηση 09.16

Νεκρός είναι ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό το οποίο εκτελούσε εργασίες στα έργα που γίνονται στο ύψος του Διακοφτού και το οποίο λίγα λεπτά μετά τις 8.00 σήμερα το πρωί κάτω από άγνωστες συνθήκες ανετράπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η ανατροπή του φορτηγού έγινε στη διασταύρωση της Πούντας

πρώτη ανάρτηση 08.33′

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 8.20’ σήμερα το πρωί στο ύψος του Διακοφτού, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία φορτηγό εταιρείας που συμμετέχει στην κατασκευή των μεγάλων έργων υποδομής ανατράπηκε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων.

Επιτόπου σπεύδουν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ

Πηγή: patrastimes.gr – φωτ. filodimos.gr
Σχόλια:

more recommended stories