Πάτρα: Έλλειψη πειθαρχίας και δρομολόγια λεωφορείων τα “αγκάθια” του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης-Παράπονα για τις κλήσεις- ΗΧΗΤΙΚΟ

Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων κόβει κλήση σε παρόνομα σταθμευμένο όχημα στο κέντρο της Αθήνας, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2013. Επιστρέφει από σήμερα η ελεγχόμενη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων, με υπαλλήλους που ανήκουν στη Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου του Δήμου Αθηναίων να επωμίζονται το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής Παύλος Στάμος δεν είναι ευχαριστημένος ωστόσο είναι ακόμα αρχή. Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης ξεκίνησε να εφαρμόζεται πλήρως από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ωστόσο 1 στα 5 οχήματα διέθεται το ξυστό εισιτήριο για τις θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Προβλήματα υπήρξαν και με τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής που συνδέει το πάρκινγκ της Ακτής Δυμαίων με το κέντρο.

Αξιοπρόσεκτη ήταν και η έλειψη ενημέρωσης που διαπιστώθηκε σε πολλούς οδηγούς που ρωτήθηκαν αν γνώριζαν για την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Κάτι για το οποίο επίσης η δημοτική αρχή δείχνει διατεθειμένη να κάνει κάτι περισσότερο, ώστε όλοι να γνωρίζουν, που, πως και πόσο, σε ότι αφορά στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μιλά στο thebest.gr.
Η απάντησή του στην ερώτησή μας, “Πως πηγαίνει το μέτρο;”….

Σχόλια:

more recommended stories