Δεν πρόλαβαν τα συνεργεία του Δήμου να βάλουν τις καρναβαλικές κατασκευές που κοσμούν στην πλατεία Γεωργίου, μπροστά από την εξέδραπου έχει στηθεί και κάποιοι ασυνείδητοι, τις προκάλεσαν ζημιές.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πήγαν και έκαναν φθορές στις καρναβαλικές κατασκευές που έβαλαν τα καρναβαλικά συνεργεία, έτσι για την πλάκα τους και χωρίς καμία αιτία.

Αποτέλεσμα, οι κατασκευές αυτές που υποτίθεται πως φτιάχτηκαν για να εντυπωσιάσουν τον επισκέπτη είναι να εκπέμπουν μία εικόνα καταστροφής.

Εικόνα που μάλλον απομακρύνει τον επισκέπτη του Πατρινού Καρναβαλιού, παρά τον ελκύει προτού καν έρθει και πριν καν κορυφωθεί ο θεσμός. Ο Δήμος θα μπορούσε, βέβαια, να είχε βάλει έναν φύλακα, έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοια κρούσματα από ασυνείδητους.

Το θέμα είναι ότι ο Δήμος Πατρέων θα πρέπει τώρα να κάνει κάτι για να αντικαταστήσει ή έστω να επιδιορθώσει αυτές τις καρναβαλικές κατασκευές γιατί σίγουρα η εικόνα αυτή στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας,  δεν κοσμεί ούτε την πόλη, ούτε το Πατρινό Καρναβάλι.

Πάτρα: Έκαναν φθορές στις καρναβαλικές κατασκευές στην πλατεία Γεωργίου (pics)Πάτρα: Έκαναν φθορές στις καρναβαλικές κατασκευές στην πλατεία Γεωργίου (pics)