Πάτρα: Έβαλαν εργαζόμενους για δουλειά στο Praktiker από τις 3 τα ξημερώματα – Καταγγελία

Πάτρα: Έβαλαν εργαζόμενους για δουλειά στο Praktiker από τις 3 τα ξημερώματα – Καταγγελία

Σε καταγγελία που παραπέμπει σε απεργοσπασία και ευθύτατη κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σχετικά με τη συμμετοχή τους στη σημερινή 24ωρη πανελλαδική απεργία, προχώρησε σήμερα μιλώντας στο PatrasTimes.gr, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, όσον αφορά στο τοπικό κατάστημα του Praktiker.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα η διοίκηση του πολυκαταστήματος έβαλε εργαζόμενους στο κατάστημα προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό και σήμερα.

Με την παραπάνω τακτική, σαφώς, όχι μόνο πλήττονται βάναυσα τα δικαιώματα των εργαζομένων, μιας και θα μείνουν μέσα έως και τις 9, μέχρι δηλαδή να ανοίξει το κατάστημα, αλλά δίνεται γροθιά στη βάση του δικαιώματος της συμμετοχής σε απεργία.

Κινητοποίηση από το τηλέφωνο!

Επισπροσθέτως, σύμφωνα με τον κ. Αγγελόπουλο, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας ήθελε να λάβει απόφαση για τη σημερινή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις μέσω…τηλεφώνου!

“Έχουν εγκαταλείψει τη μάχη προ πολλού. Εμείς συνεχίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Τα σωματεία στα οποία το ΠΑΜΕ έχει την ευθύνη συμμετέχουν καθολικά στις σημερινές κινητοποιήσεις”, προσέθεσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Σχόλια:

more recommended stories