Πάτρα: Άρπαξαν μεγάλο ποσό και εξοπλισμό από εταιρεία

Η διάρρηξη των γραφείων στον πρώτο όροφο κτιρίου έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά διαπιστώθηκε μόλις χθες καθώς η εταιρεία είχε κλείσει για τις γιορτές

Με έναν… θησαυρό στα χέρια βρέθηκαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στα γραφεία γνωστης εταιρείας πετρελαιοειδών της Πάτρας και κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο! Εκτός από την πλούσια λεία τους, όμως, «σήκωσαν» και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η διάρρηξη των γραφείων στον πρώτο όροφο κτιρίου έγινε ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά διαπιστώθηκε μόλις χθες καθώς η εταιρεία είχε κλείσει για τις γιορτές. Οι δράστες είχαν τρυπώσει μέσα σπάζοντας τη γυάλινη τζαμαρία και διέρρηξαν ανενόχλητοι το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν το σεβαστό ποσό των 44.527 ευρώ. Μια και δεν αντιλήφθηκε κάποιος τι συνέβαινε, όμως, συνέχισαν τη λεηλασία.

Οι εισβολείς πήραν μαζί τους πέντε μονάδες υπολογιστών με έξι οθόνες και τον εκτυπωτή και έφυγαν σαν κύριοι. Πιθανότατα είχαν αφήσε κάποιο όχημα έξω από το κτίριο και φόρτωσαν σε αυτό την πλούσια λεία τους με την οποία εξαφανίστηκαν. Συνεργείο της Σήμανσης πήρε αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν και η Ασφάλεια προσπαθεί να τους εντοπίσει.

Σχόλια:

more recommended stories