Πάτρα – Άραξος: 24χρονη υπαξιωματικός τραυματίστηκε στην 116 Πτέρυγα Μάχης- Υπέστη κάταγμα σπονδύλου- Διατάχθηκε ΕΔΕ

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε  αεροσκάφος, στην 116 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Αράξου.

Η υπαξιωματικός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου διαγνώσθηκε κάταγμα Α΄ οσφυϊκού σπονδύλου.

Για το περιστατικό διενεργείται διερεύνηση από αρμόδια επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε μια 24χρονη υπαξιωματικός μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στην Αεροπορική Μονάδα του Αράξου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 24χρονη  έπαιρνε μέρος σε μεταφορά καυσίμων μέχρι την πίστα με τα  μαχητικά αεροσκάφη, όταν ξαφνικά  σημειώθηκε η έκρηξη.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και χειρουργείται ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το προσωπικό της μονάδας  ήταν σε επιφυλακή, λόγω διήμερης άσκησης που πραγματοποιείται στην μονάδα.

thebest.gr

Σχόλια:

more recommended stories