Η συνεχόμενη βροχή που πέφτει στην Πάτρα από το πρωί της Πέμπτης, αλλά και γενικότερα ο βροχερός καιρός των τελευταίων ωρών με την μεγάλη υγρασία, φαίνεται ότι έχει φέρει ήδη κάποια προβλήματα στην περιοχή της Πλαζ.

Μία περιοχή που το καλοκαίρι είχε εξελιχθεί σε έναν χώρο αναψυχής για δεκάδες Πατρινούς που καθημερινά την επισκέπτονταν, είτε για να κάνουν το μπάνιο τους, είτε για να κάνουν αθλητισμό, είτε για διάφορους άλλους λόγους.

Είπαμε, έτσι, να κάνουμε ένα μικρό οδοιπορικό στο μέρος, τώρα που ξεκίνησαν οι βροχές. Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από μεγάλες «λιμνούλες», εξαιτίας της βροχής και έχουν μετατραπεί σε λάσπη, ενώ το κύμα της θάλασσας ήδη έχει ξεκινήσει να διαβρώνει το τσιμέντο, στο αρχή της παραλίας, στο ύψος του κολυμβητηρίου της Αγυιάς.

Ο χειμώνας, πάντως, φαίνεται ότι δίνει μία διαφορετική όψη στην περιοχή της Πλαζ, μία όψη άγριας ομορφιάς που σε συνδυασμό με τα μαύρα σύννεφα,τους βροχερούς και λασπωμένους δρόμους, αλλά και την σκοτεινή θάλασσα, την κάνει ακόμα πιο μυστηριώδη.

Έτσι, παρά τα όποια προβλήματα φέρνει ο χειμώνας και η βροχή στην παραλία, η Πλαζ παραμένει εξίσου όμορφη τους χειμερινούς μήνες, αν και όταν βρέχει με δυσκολία μπορεί κανείς να την περπατήσει εξαιτίας των λασπόδρομων.

Σίγουρα όμως παραμένει όμορφη και μυστήρια. Με λιγότερο κόσμο από τον χαμό που γίνεται το καλοκαίρι, ακούγοντας πότε τον ήχο των κυμάτων, πότε τον ήχο της βροχής, έχοντας για παρέα τον αγέρα, την συννεφιά και τη σιγή. 

Με λίγα λόγια: Η Πλαζ των χειμώνα γίνεται πιο gothic και πιο ρομαντική.Οι φωτογραφίες του Karan Bro για το patrasevents.gr αποδεικνύουν και αποτυπώνουν αυτή την άγρια όψη.

Ο χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνεςΟ χειμώνας δίνει στην Πλαζ της Πάτρας μία άγρια και gothic όψη - Δείτε εικόνες
patrasevents.gr