Τελικά η κοινότητα των Swingers φαίνεται ότι έχει αρκετή δυναμική στην Πάτρα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ότι έφτιαξαν ακόμα και σελίδα στο facebook, έχοντας την δική τους φωνή στα social media που αριθμεί πάνω από 200 μέλη!  

Να σημειωθεί πως η σελίδα είναι αποκλειστικά για την περιοχή της Πάτρας. Τα περισσότερα από τα μέλη δεν είναι μοναχικοί τύποι που ψάχνονται για ομαδικές εμπειρίες, αλλά πρόκειται για ζευγάρια που ψάχνουν άλλα ζευγάρια για να κάνουν μαζί, αυτά που τους αρέσουν να κάνουν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα έγιναν γνωστά πριν από μερικές μέρες στην Πάτρα έγινε και η πανελλήνια συνάντηση των swingers, στην οποία εκτός των άλλων πήραν μέρος και αρκετά μέλη της ομάδας που διατηρούν την ομάδα στο facebook.

Έτσι, στα πλαίσια της συνάντησης, έφτασαν στην Πάτρα αρκετά ζευγάρια από κοντινές και πιο μακρινές πόλεις, προκειμένου να τα πουν από κοντά και να… ανταλλάξουν απόψεις, αφού η μοναδική τους επαφή μέχρι τότε, ήταν από το διαδίκτυο.

Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκίνησε από γνωστό ρεμπετάδικο της Πάτρας και κατέληξε σε διάφορα ξενοδοχεία της περιοχής, με τους συμμετέχοντες του συνεδρίου να πηγαίνουν σε αυτά ανά τετράδες και εξάδες ή και οχτάδες!

Και προφανώς δεν πήγαν να παίξουν τόμπολα…

patrasevents.gr