Οι Patrinistas θα… πρασινίσουν το Πανεπιστήμιο Πατρών

Η Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, ανταποκρινόμενη θετικά σε σχετική πρόκληση του Πανεπιστημίου Πατρών, καλεί τα μέλη της και όχι μόνο την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11.00 το πρωί στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, σε μια μεγάλη εκδήλωση εθελοντικής δενδροφύτευσης που οργανώνει το Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο των δράσεων «Πράσινο Πανεπιστήμιο», που έχει ως γνώμονά της την προώθηση αντιλήψεων ουσιαστικού κοινωνικού χαρακτήρα.

“Φιλοδοξούμε να φυτεύσουμε περί τα 2.000 δένδρα σε 17 διαφορετικές τοποθεσίες της Πανεπιστημιούπολης, με τη συμμετοχή σχολείων, φορέων, οργανώσεων και εθελοντικών ομάδων της περιοχής μας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τη συμμετοχή όλων. Μια κίνηση με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, για να αναβαθμίσουμε την Πανεπιστημιούπολη σε ένα περιαστικό πάρκο γνώσης, πολιτισμού, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 11.00 π.μ. ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ …. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια:

more recommended stories