ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ 15ΧΡΟΝΗΣ! Η αστυνομία δηλώνει πως υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά

Τι και αν προκλήθηκε σάλος με την υπόθεση βιασμού της 15χρονης από τον 44χρονο, τι και αν λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν η υπόθεση για την Ασφάλεια Πατρών παραμένει «μυστήριο»! Στο μεταξύ άφαντος παραμένει ο δεύτερος άντρας που κατηγορείται για συμμετοχή στον βιασμό 15χρονης σε εγκαταλειμμένο κτίριο στα Ζαρουχλέικα Πάτρας, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Υπάρχει όμως δεύτερος άνδρας; Η απλά η 15χρονη λόγω της σύγχυσης της «είδε» και δεύτερο άνδρα; Την παρουσία πάντως του έτερου 44χρονου δεν επιβεβαιώνει ούτε ο κατηγορούμενος βιαστής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εφιάλτης για την άτυχη 15χρονη άρχισε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μπήκε στο βαγόνι του προαστιακού. Σταμάτησε στη στάση Άγιος Ανδρέας και από εκεί πήρε το λεωφορείο με προορισμό το σπίτι της στενής φίλης της στα Ζαρουχλέικα, προκειμένου να διαβάσουν μαζί. Αφού έφτασε, ανέβηκε στο διαμέρισμα, αλλά λίγη ώρα μετά κατέβηκε για να πάει σε ένα μίνι μάρκετ σε ερημικό δρόμο. Η καταγγελία αναφέρει ότι οι δύο άνδρες είχαν στήσει ενέδρα και, όταν το κορίτσι βγήκε από το μαγαζάκι, ο 44χρονος με τον φίλο του την άρπαξαν (μέρα μεσημέρι!) και κλείνοντάς της το στόμα την οδήγησαν στην οικοδομή.

Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την ξυλοκόπησαν και τη βίασαν διαδοχικά!

Η ανήλικη αναγνώρισε τον άνδρα από φωτογραφίες υπόπτων που της έδειξαν στην Αστυνομία και πλέον παρακολουθείται από ψυχολόγο. Όμως σύμφωνα με την Ασφάλεια τα ‘χει τόσο χαμένα που όλα είναι μπερδεμένα. «Θα δείξει η τακτική ανάκριση τι ακριβώς έχει συμβεί στην ιστορία» δήλωσε στον «Κόσμο» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης ήταν γνωστός στην Αστυνομία. Άνεργος και με προβληματική συμπεριφορά. Ένα ακόμη περίεργο στοιχείο στην υπόθεση είναι και το γεγονός πως… δεν βρέθηκε και η φίλη της 15χρονης στην οποία θα πήγαινε στα Ζαρουχλέϊκα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος πορφυλακίστηκε!

Πηγή: dete.gr

Σχόλια:

more recommended stories