“Σεισμός, σεισμός, σεισμός… Όχι ρε παιδιά, κάτι άλλο γίνεται… “. 

Ο επιφανειακός σεισμός κοντά στην Πάτρα, το μεσημέρι του Σαββάτου μπορεί να τρόμαξε τους Πατρινούς και τους ενοίκους των πολυκατοικιών, ορισμένοι εκ των οποίων βγήκαν στα μπαλκόνια και από τα σπίτια τους.

Σε μία πολυκατοικία της Πάτρας, πάντως, ούτε που τον… άκουσαν, όχι τόσογιατί έχουν συνηθίσει τους σεισμούς και δεν τρομάζουν, αλλά κυρίως γιατί το… κούνημα τους έχει γίνει ρουτίνα.

Η… από πάνω να είναι καλά. Πρόκειται για μία γυναίκα που της αρέσει το… κούνημα και το προκαλεί, μάλιστα, με τις φωνές, τις κραυγές και το… κρεβάτι της που τρίζει κάθε τόσο. Η γυναίκα απολαμβάνει το σεξ και ο… εγκέλαδος «χτυπάει» όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας, για κακή τύχη των από κάτω.

Όλα αυτά σε μία πολυκατοικία που βρίσκεται σε φοιτητική περιοχή της Πάτρας, με τους φοιτητές που «βράζει» το αίμα τους, έτσι και αλλιώς, να μην μπορούν να μείνουν σε ησυχία από τις κραυγές και τα… κουνήματα της γυναίκας που όταν κάνει έρωτα, κάνει μαζί και «σεισμό», όχι μόνο στη πολυκατοικία αλλά και στα διπλανά ακίνητα.

Αυτό βέβαια που αναρωτιούνται οι περισσότεροι από τους φοιτητές που είναι αναγκασμένοι να ανέχονται τα κουνήματα είναι αν μετά τον σεισμό, έρχεται και το… τσουνάμι για τη γειτόνισσα τους.

Γιατί είπαμε, τα ρίχτερ είναι πολλά κύριοι…

patrasevents.gr