Θάνατοι λουομένων στην Πάτρα, στην Καλαμάτα και στο Κατάκολο

Θάνατοι λουομένων στην Πάτρα, στην Καλαμάτα και στο Κατάκολο – Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στο Φαρμακονήσι – Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα  

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα,από την πλαζ Πατρών, 83χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα,από την παραλία Μπούκα Μεσσήνη Μεσσηνίας, 87χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

*****

 Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα,από τη θαλάσσια περιοχή Καβουρίου Δήμου Πύργου Ηλείας, 81χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή Κατακόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Ρίου. 

*****

Στον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα τριών (33) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν.Φαρμακονησίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού – Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Φαρμακονησίου.    Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.

***** 

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει, εντός των αποσκευών του, εβδομήντα (70) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.

Σχόλια:

more recommended stories