Η Ολγα από τα Βραχνέϊκα δείχνει με περηφάνεια τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ

Ενας 35χρονος άνδρας, περαστικός από τα Βραχναίικα Πάτρας, είναι ο άνθρωπος που με έξι αριθμούς άλλαξε για πάντα τη ζωή του, κερδίζοντας τα 15.500.000 ευρώ στην κυριακάτικη κλήρωση του Τζόκερ, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του «γούρικου» πρακτορείου Ολγα Κόρδα. Και ενώ οι φήμες για την ταυτότητα του εκατομμυριούχου έχουν φουντώσει, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, ο υπερτυχερός έκανε ήδη την εμφάνισή του στα γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Κατά τη φημολογία, ο μεγάλος νικητής σταμάτησε στο πρακτορείο, αγόρασε το «χρυσό» δελτίο δίνοντας μόλις 2,5 ευρώ (με αριθμούς τυχαίας επιλογής) και συνέχισε το ταξίδι του για την Αθήνα. Αλλες φήμες θέλουν μάλιστα τον 35χρονο να συνεργάζεται με πολιτικό πρόσωπο (!) και να έχει επισκεφθεί τα γραφεία του ΟΠΑΠ συνοδευόμενος από δικηγόρο.

Σενάρια

Ανάμεσα στα σενάρια που στήθηκαν από το πρωί της Δευτέρας για την ταυτότητα του νικητή ήταν ότι πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο που συχνάζει στο συγκεκριμένο πρακτορείο ή Πατρινή επιχειρηματία.

dete

Σχόλια:

more recommended stories