Έχετε ακούσει ότι η ανάπτυξη έρχεται και ότι βρίσκεται κάπου εκεί στον δρόμο; 

Διαβάστε τι ακούσαμε, εμείς εδώ στην Πάτρα, για να καταλάβετε ότι η παραπάνω άποψη έχει μία μικρή έστω δόση αλήθειας.

Εταιρία ταινιών ενηλίκων που έχει την έδρα της στο Λονδίνο, έχει αποφασίσει να επενδύσει στην Πάτρα, προχωρώντας στην παραγωγή ταινιών, χωρίς όμως να διευκρινίζεται που θα γίνονται τα γυρίσματα.

Η εταιρία, όχι μόνο, εξαπλώνει την δράση της στην Πάτρα, αλλά σκοπεύει να δώσει και μία ανάσα στον εργασιακό τομέα προσφέροντας θέσεις εργασίας. Ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση κοριτσιών ή ακόμα και ζευγαριών για απασχόληση, προχωρώντας μάλιστα και σε μία μορφή διαδικτυακής αγγελίας για τους ενδιαφερόμενους, στέλνοντας και ένα αντίστοιχο e-mail για να επικοινωνήσουν μαζί τους ([email protected]).

Εφόσον επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να περάσουν από τις σχετικές συνεντεύξεις για να κριθούν από τους υπεύθυνους και αναλόγως να επιλεχθούν ή όχι. Τι προσόντα και τι δυνατότητες χρειάζονται να έχουν οι υποψήφιοι; Είναι η επιθυμητή η ξένη γλώσσα, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα άλλα προσόντα που ενδεχομένως να είναι επιθυμητά.

Τι είπατε; Τι είδους ταινίες είναι αυτές; Αδιάκριτες ερωτήσεις. Γιατί δεν ρωτάτε καλύτερα, τι είδους ανάπτυξη είναι αυτή που μας υπόσχονται; Τι σχέση έχει αυτό; Προφανώς να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Να μας θέλουν, δηλαδή,  και αυτοί στα… τέσσερα! Όπως μας έχουν ήδη κάποιοι άλλοι στο όνομα της ανάπτυξης…

patrasevents.gr